Heeft u Stankoverlast in Huis?

Stankoverlast in huis is een van de grootste ergernissen. Niets is vervelender dan thuiskomen en er hangt een penetrante rioolstank in huis. Je kent het wel; een muffe geur in huis, het stinkt. Stankoverlast is wel het laatste waar je op zit te wachten. Stankoverlast kan vele oorzaken hebben. Van verrotte levensmiddelen tot een verstopt riool. Vaak denk je nog dat het door bijvoorbeeld bemesting komt of het dat het probleem elders ligt. Maar als dat niet zo blijkt te zijn, wil je er zo snel mogelijk van af.

Geïnteresseerd in één van onze diensten? Bekijk hier de prijslijst »

Stankoverlast

Spoed

Bij De Lange & ZN. uit Den Haag kunt u zeven dagen per week, 24 uur per dag, terecht. Ons spoednummer is 24 uur per dag bereikbaar. Wij hebben een neus voor rioolstank en gaan adequaat voor u aan de slag. Wij pakken de stankoverlast aan door de bron te detecteren. Vervolgens stellen wij vast wat er nodig is om de rioolstank in huis zo snel mogelijk te laten verdwijnen. We beschikken zelfs over een camera om het riool van binnen te bekijken; alles doen we eraan om u zo snel mogelijk te verlossen van de stankoverlast in huis.

Heeft u Stankoverlast?
Schakel dan direct de hulp van Rioolservice Den Haag in en wij verhelpen de stank zo snel mogelijk voor u.
Bel direct
070 - 32 32 696

Oplossing

We lossen het probleem op. Adequaat en efficiënt zodat u weer rustig kunt slapen en frisse lucht inademt in plaats van die vervelende rioolstank in huis. We pakken de bron aan en zorgen ervoor dat het probleem voorgoed verholpen is. Stankoverlast? Neem contact op met De Lange & ZN. uit Den Haag en u bent er zo weer vanaf!