Rioolvliegjes Bestrijden

Rioolvliegjes zijn irritante, kleine insectjes. Ze worden vaak vergeleken met motten of muggen en leven in het riool. Ze zijn erg klein en vallen daarom vooral op door hun aantal. De aanwezigheid van rioolvliegjes in huis duidt erop dat er iets mis is met de riolering. Je ziet ze op de muur of tegen het raam. Actie is geboden want rioolvliegjes in huis betekent dat er een probleem is. Ze gaan niet uit zichzelf weg en zoeken warme, vochtige plekken in huis op om hun larven in te leggen.

Geïnteresseerd in één van onze diensten? Bekijk hier de prijslijst »

Rioolvliegjes Bestrijden

Kruipruimte

Meestal ligt de kiem van het probleem in de kruipruimte onder uw huis. Kapotte leidingen, een viezige drab. Een laagje water is de ideale voedingsbodem voor rioolvliegjes. In de zomer is de kans op rioolvliegjes het grootst omdat ze gedijen bij warm weer. Het is belangrijk om zowel het probleem in de riolering aan te pakken, als het bestrijden en verwijderen van de rioolvliegjes. Want uit zichzelf gaan ze niet weg. Rioolvliegjes steken niet en lijken onschuldige beestjes. Ze gaan in huis op zoek naar restafval om zich mee te voeden. Maar omdat rioolvliegjes in het riool leven, brengen ze de viezigheid van het riool met zich mee.

Heeft u Rioolvliegjes?
Schakel dan direct de hulp van Rioolservice Den Haag in en wij sporen het probleem voor u op en verhelpen het z.s.m.
Bel direct
070 - 32 32 696

Bestrijden

Daarom zit niemand te wachten op rioolvliegjes in huis. De Lange & ZN. uit Den Haag weet hoe je rioolvliegjes moet bestrijden en verwijderen. Als het met de vliegenmepper niet meer lukt en er teveel rioolvliegjes in huis zijn, neem dan contact met ons op. Wij beschikken over gespecialiseerde apparatuur en erkende vakmensen om de rioolvliegjes uit huis te verwijderen. Wacht niet te lang voordat het probleem echt uit de hand loopt.