Afvoer verstopt

Is uw afvoer verstopt en bent u op zoek naar een deskundige vakman? De Lange Rioolservice is de specialist in het ontstoppen van uw afvoer.

 

Afvoer verstopt Den Haag

In deze moderne tijd gebruikt men steeds meer zeepproducten. Zo komt er veel meer vervuiling en vervetting in uw afvoer en riool terecht, met als resultaat een snellere verstopping van uw afvoer.

Geïnteresseerd in één van onze diensten? Bekijk hier de prijslijst »

Laat uw Afvoer Ontstoppen door Rioolservice Den Haag

De Lange Rioolservice is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in alles wat met riool en afvoer te maken heeft. Onze service stellen wij 24 uur per dag voor u ter beschikking, ook op zon en feestdagen. Wij werken met de modernste en milieuvriendelijke ontstoppingsapparatuur zoals hoge druk en freesapparatuur, om uw riool en afvoer te ontstoppen en te reinigen.

Loodgieter werkzaamheden

Andere werkzaamheden die wij verrichten zijn: Repareren en vernieuwen van bestaande afvoersystemen, camera-inspectie uitvoeren van een liggend riool. Wij werken netjes en secuur.

Wilt u meer informatie over het ontstoppen van uw afvoer, bel ons gerust op 070-323 26 96 of maak gebruik van ons informatieformulier.