Riool ontstoppen

Met spoed een loodgieter nodig? Bel ons nu!

Is uw riool verstopt op zon- of feestdag? De Lange Rioolservice is de specialist voor het vakkundig ontstoppen van uw riool, 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Loodgieter Diensten

Verstopping in het riool?

Laat uw riool ontstoppen door Rioolservice Den Haag. Wij zijn al generaties lang een familiebedrijf dat rioleringen en afvoersystemen ontstopt. Ook voor het aanleggen en vernieuwen van rioleringen en afvoersystemen bent u bij ons op het juiste adres. Onze diensten bestaan uit: aanleggen, vernieuwen, ontstoppen en repareren van rioleringen met het uitvoeren van een bijbehorende camera-inspectie.

Geïnteresseerd in één van onze diensten? Bekijk hier de prijslijst »

Voor uw riool een vakkundige oplossing

Voor het liggend riool heeft De Lange Rioolservice de juiste oplossing. Dmv. speciale hoge druk apparatuur ontstopt en reinigen wij u riool. Met geavanceerde videoapparatuur voeren wij camera-inspectie uit van het defecte riool. Met deze video opnamen kunnen wij nagaan wat het probleem is en u adviseren voor een vakkundige oplossing.

Wilt u meer weten over de werkzaamheden van De Lange Rioolservice? Vul dan ons informatieformulier in of neem telefonisch contact met ons op het nummer 070-323 26 96.