Rookgasdetectie

Rookgasdetectie voor stankoverlast en lekkage

Een gas- en lekdetectie wordt voor verschillende doeleinden ingezet. Een veel voorkomend probleem is stankoverlast, dit kan komen door een klein gaatje in de afvoer, riolering of een slecht functionerend stankslot. Doormiddel van een rookgasdetectie kunnen wij achterhalen waar dit probleem zich voordoet. Met een gasdetector blazen wij rook in het afvoerstelsel waar de lekkage is zal de rook zich tonen.

Geïnteresseerd in één van onze diensten? Bekijk hier de prijslijst »

Lekkage opsporen met lekdetectie

Voor een rookgasdetectie kunt u ons altijd 24 uur per dag en zeven dagen per week bereiken. Wij detecteren afvoer lekkage en riolering lekkage. Het opsporen van lekkages en gas detecteren is een van ons meest voorkomende diensten.

Rookgasdetectie?
Voor een rookgasdetectie kunt u ons altijd 24 uur per dag en zeven dagen per week bereiken.
Bel direct
070 - 32 32 696

Lekkage probleem oplossen

De Lange Rioolservice hanteert nieuwe technieken wat betreft het achterhalen van lekkages. Tijdens het rookgasdetectie onderzoek geven wij u graag uitleg en toelichting. Achteraf zullen wij de lekkage voor u vaststellen, zodat u een beter beeld heeft van het daadwerkelijk probleem voordat wij het voor u oplossen.

Wilt u meer informatie over onze diensten? U kunt ons bellen op het telefoonnummer: 070-323 26 96, of vul ons contactformulier in.