Riool inspectie camera

Laat een riool inspectie met camera uitvoeren

Bij riool problemen hoeft u uw vloer binnenshuis niet open te breken. Dankzij de riool inspectie camera kunnen wij van buitenaf de riolering inspecteren. Wij hebben geavanceerde videoapparatuur voor een grondig camera inspectie van uw riool.

Geïnteresseerd in één van onze diensten? Bekijk hier de prijslijst »

Loodgietersbedrijf met 24-uurs service

Voor een camera inspectie van uw riool of afvoersysteem kunt u 24 uur per dag en zeven dagen per week bij ons terecht. Wij ontstoppen en repareren uw riolering en afvoersysteem. Ook voor liggende rioleringen hebben wij de juiste oplossing. Onze speciale hoge druk apparatuur doseert de juiste waterkracht zodat er met precisie kan worden gewerkt.

Camera inspectie?
Voor een camera inspectie van uw riool of afvoersysteem kunt u 24 uur per dag en zeven dagen per week bij ons terecht.
Bel direct
070 - 32 32 696

Voor Riolering of Afvoersysteem

Onze werkzaamheden zijn ondermeer: het ontstoppen en reinigen van het liggend riool van uw keuken, badkamer en toilet met hoge druk apparatuur. Het repareren of vernieuwen van bestaande afvoersystemen. En ook nog het uitvoeren van camera inspectie van uw riool of afvoersysteem. Wij repareren en vernieuwen vakkundig uw riolering of afvoersysteem

Wilt u meer informatie over onze diensten? U kunt ons bellen op het telefoonnummer: 070-323 26 96, of vul ons contactformulier in.