Loodgieter diensten

Rioolservice De Lange & ZN.

De Lange & ZN. is een ambitieus familiebedrijf dat al generaties lang rioleringen en afvoersystemen ontstopt, aanlegt en vernieuwt op vakkundige wijze. Bij De Lange & ZN. kunt u altijd terecht: 24 uur per dag, zeven dagen per week.

Loodgieter diensten Den Haag

Ontstopping en reparatie riool

Bij ons kunt u terecht voor het ontstoppen van uw riolering of afvoersysteem. Ook reinigen en vernieuwen wij bestaande rioleringen op vakkundige wijze. Wij ontstoppen en reinigen het liggend riool met speciale hogedrukapparatuur. Door het juist doseren van de waterkracht blijft de oorspronkelijke ondergrond onaangetast. Afvoersystemen – van bijvoorbeeld keuken, badkamer en toilet – worden ontstopt en gereinigd met een speciale ontstoppingsmachine met freesveren, maar we doen nog meer. De loodgieters van De Lange & ZN. zijn bovendien gespecialiseerd in het repareren en vernieuwen van bestaande afvoersystemen. En dankzij de jarenlange ervaring van De Lange & ZN. kunt u ook voor een gedegen advies bij ons terecht. Bij De Lange werken wij netjes en secuur en puin wordt direct afgevoerd.

Geïnteresseerd in één van onze diensten? Bekijk hier de prijslijst »

Camera-inspectie riool

De Lange & ZN. beschikt over geavanceerde videoapparatuur om een riool camera-inspectie uit te voeren van uw bestaande afvoer of riool. Met de video-opnamen wordt direct geconstateerd wat het probleem is en hoe dit opgelost kan worden. Omdat de camera-inspectie buiten wordt uitgevoerd, hoeft de vloer binnenshuis niet opengemaakt te worden.

24-uursbereikbaarheid

Verstopte rioleringen komen altijd onverwacht en op een zeer ongunstig tijdstip, zoals in het weekend of ’s avonds. Veel bedrijven zijn dan dicht: wij niet. Bij ons kunt u ook ’s avonds én in het weekend terecht want wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Daarbij garanderen wij dat er binnen 24 uur een loodgieter van De Lange & ZN. De schade aan uw riolering of afvoersysteem op komt nemen en zo mogelijk direct verhelpen.

De werkzaamheden nog even op een rijtje:

  • Ontstoppen en reinigen van het liggend riool met hogedrukapparatuur
  • Ontstoppen en reinigen van keuken-, badkamer-, en toiletafvoer
  • Repareren en vernieuwen van bestaande afvoersystemen
  • Uitvoeren van een camera-inspectie van het liggend riool (incl. graafwerk en uitfrezen van het liggend riool met behulp van hogedruk)
  • 24-uursbereikbaarheid, dús ook in het weekend en ’s avonds kunt u bij De Lange & ZN. terecht
  • Afvoeren van puin